Led neonskilt «Kiss me» Bestilling

kr 4.200,00

3-6 ukers bestilling!

Led neonskilt – Kiss me – Rosa (kan bestilles i ønsket farge)

Fri frakt i Norge!

Led neonskilt blir montert på en akrylplate. Alt man trenger følger med i pakken. Skruer og festen til montering og strømkabel EU standard og kan dermed enkelt monteres uten eksperthjelp. Man kan også kjøpe til en dimmer. Dimmer er bra hvis man skal ha skilt i en privat bolig da lyset er ganske sterkt.

Pris på dimmer: 350,- Kjøpes separat i nettbutikken.

Vi anbefaler at man slukker skiltet når man forlater stedet og at det ikke står på heile døgnet 24h. Til innomhus bruk, skal ikke komme i kontakt med vann.

Vi byr på frakt. Du kan også hente skiltet hos oss i Oslo etter avtale. Vi sender også til Sverige mot ekstra fraktkostnad.

Reklamasjon etter Norsk lov.

Vi har flere ulike motiver og du kan også bestille flere etter ønske av motiv, farge, tekst, font og størrelse.

Ved bestilling av ikke lagervarer er leveringstiden fra 3 til 6 uker.

Kom og se noen forslag på Showroom i Oslo. Her kan du også få med deg lagervare på en gang.

Håper vi ses 🙂

Tilgjengelig som restordre

Send meg en melding på Facebook!
Betingelser
Ved å sende denne ordren reserverer du produktene i handlekurven. Alle bestillinger håndteres og bekreftes manuelt av oss. Hvis du ikke har mulighet til å hente bestillingen din i Kværnerbyen, Oslo, kommer frakt i tillegg. Skriv i kommentarfeltet over at du ønsker bestillingen tilsendt. Da får du en e-post fra oss for å avtale fraktpris og levering. Deretter vil du få en faktura på e-post via iZettle. Ordren er ikke fullført før faktura er betalt med kort.