0%

Led neonskilt «MAGIC» Bestilling

kr 3.000,00

Led neonskilt

Led neonskilt blir montert på en akrylplate. Alt man trenger følger med i pakken. Skruer og festen til montering og strømkabel EU standard og kan dermed enkelt monteres uten eksperthjelp. Man kan også kjøpe til en dimmer. Dimmer er bra hvis man skal ha skilt i en privat bolig da lyset er ganske sterkt.

Pris på dimmer: 350,-

Vi anbefaler at man slukker skiltet når man forlater stedet og at det ikke står på heile døgnet 24h. Til innomhus bruk, skal ikke komme i kontakt med vann.

Transport/frakt over heile Norge koster mellom 150-300,- per skilt (kommer an på størrelse) Vi bruker frakt med sporing. Du kan også hente skiltet hos oss i Oslo etter avtale. Vi sender også til Sverige.

Reklamasjon etter Norsk lov.

Har flere ulike motiver og kan bestille flere etter ønske av motiv, farge, tekst, font og størrelse.

Ved bestilling er leveringstiden fra 2 til 5 uker.

Kom og se noen forslag på Showroom i Oslo. Her kan du også få med deg lagervare på en gang.

Håper vi ses 🙂

Tilgjengelig som restordre

Send meg en melding på Facebook!
Betingelser
Ved å sende denne ordren reserverer du produktene i handlekurven. Alle bestillinger håndteres og bekreftes manuelt av oss. Hvis du ikke har mulighet til å hente bestillingen din i Kværnerbyen, Oslo, kommer frakt i tillegg. Skriv i kommentarfeltet over at du ønsker bestillingen tilsendt. Da får du en e-post fra oss for å avtale fraktpris og levering. Deretter vil du få en faktura på e-post via iZettle. Ordren er ikke fullført før faktura er betalt med kort.