Carl Royal sin kongestol på Skal Vi danse!

[av_heading heading=’Kjendisene elsker kongestoler!’ tag=’h3′ style=’blockquote modern-quote modern-centered’ size=» subheading_active=» subheading_size=’15’ padding=’10’ color=» custom_font=»][/av_heading]

Sjekk disse helt fantastiske stolene! Hollywood elsker dem – og det gjør jeg også!  

For noen måneder siden fikk jeg inn en hel container med nyproduserte kongestoler. Interessen har vært kjempestor – jeg har hatt musikkvideoinnspilling i butikken min, en av stolene mine har vært med på Skal vi danse på Tv2, og nå er alle stolene solgt.

Men fortvil ikke – I desember får jeg enda en container med nyproduserte kongestoler, og denne gang kommer enda flere varianter og fargekombinasjoner enn sist. Stolene jeg har bestilt er av samme kaliber som stolene Hollywood-stjernene under sitter i. Jeg gleder meg som et barn gjør på julaften!

 

Kongestol

 

Kongestol Kongestol Kongestol Kongestol Kongestol Kongestol Kongestol Kongestol Kongestol Kongestol Kongestol