Jeg er så heldig å ha fått med meg fantastiske Gine Cecilie Johansen til å holde kurs i møbeltapetsering i butikken min i Oslo Sentrum. Gine har over 25 års erfaring i faget og har holdt utallige kurs. Les mer om Gine på hennes facebookside, Gines Møbelverksted.

Første kurset vi holdt på Carl Royal var i Oktober 2017, og ble en stor suksess. Kurset ble utsolgt og derfor setter vi nå opp 2 nye kurs i starten av 2018. Her ser du bildene fra kurset:

Det er sjelden at slike kurs holdes i Oslo, så benytt deg av denne unike muligheten. Kurset holdes en hel helg (fredag, lørdag, søndag) i inspirerende omgivelser hos Carl Royal i Kværnerbyen. Endestoppet til 32-bussen er rett utenfor døra.

Hvem kan delta? Alle, men kurset er først og fremst for personer uten erfaring. Det blir en liten gruppe,  slik at man får tett oppfølging.

Hva lærer jeg? De grunnleggende teknikkene i å kle og pusse opp en valgfri stol. Målet er at du har kledd om og fikset stolen selv, innen kurset er over.

Hva trenger jeg? Det eneste du trenger er en stol som skal pusses opp. Alt annet av utstyr kan lånes på plass (kostnadsfritt), samt materialer kan kjøpes.

Mer informasjon:

Kurs 1: 19.-21. Januar.

Kurs 2: 16.-18. Februar

Tider for begge kursene: 

Fredag: Kl 16-20

Lør/søn: Kl 10-16 (17)

Kursavgift: Kr. 4500,- pluss matrialer. Bindende påmelding. Krever planlegging og deltakere vil få informasjon og instrukser, samt betalingsinformasjon ved påmelding. 

Adresse: Smeltedigelen 6 , Kværnerbyen

Buss 32 til Kværnerbyen

Meld din interesse her: