utemøbler
Nyheter

Design of Love – Verdens kuleste utemøbler!

SØRG FOR AT GJESTENE DINE HUSKER DEG OG AT DE SOM GIKK FORBI LEGGER MERKE TIL DEG!

Våren er rett rundt hjørnet og før du vet ordet av det er det på tide å gjøre klart uteserveringen igjen. Hvorfor ikke innrede uteserveringen på en måte som vil gi din bedrift oppmerksomhet, både av gjestene, men også av forbipasserende.

Eller hvorfor ikke innrede din egen fargerike balkong og se at naboen blir grønn av misunnelse!

Queen of Love by Slide er en italiensk designserie med helt spesielle og fargerike utemøbler som garantert vil fange alles oppmerksomhet. Serien kan brukes både innendørs og utendørs – og tåler temperaturer mellom -60 – +80 grader.

Fås i over 30 forskjellige farger –  her kan man leke med farger og sette sitt personlige preg på alle møblene. Enten du vil de skal lyse opp hele uteserveringen, eller om du vil de skal gå litt mer i ett med omgivelsene, så vil du garantert gi et solid førsteinntrykk.

Møblene er produsert av hardplast, er svært robuste og er bruksmøbler som tåler å bli brukt mye. De er lett å rengjøre og vedlikeholde.

Carl Royal er eneste forhandler i Norge for Queen of Love, og på vårt showroom i Kværnerbyen, Oslo, har vi flere showpieces og fargeprøver.

Kom innom for en uforpliktende prat og se nærmere på disse fantastiske møblene.

Ramme "Frame of love" størrelse L
Crown of love
Design Of Love
Lady of love
Queen Of Love - Pink